<body> <span hidden="hidden" id="hdn-banner-msg-flag">1</span> <span hidden="hidden" id="hdn-banner-msg">このウェブサイトは、8月8日土曜日の午前9時から一時的に利用できない場合があります。午後1時のUTC UTC</span> <!-- Google Tag Manager (noscript) --> <noscript> <iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P5ZQZ5L" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe> </noscript> <!-- End Google Tag Manager (noscript) --> <div class="modal-overlay"></div> <!--BEGIN QUALTRICS SITE INTERCEPT--> <script type='text/javascript'> (function () { var g = function (e, h, f, g) { this.get = function (a) { for (var a = a + "=", c = document.cookie.split(";"), b = 0, e = c.length; b < e; b++) { for (var d = c[b]; " " == d.charAt(0);) d = d.substring(1, d.length); if (0 == d.indexOf(a)) return d.substring(a.length, d.length) } return null }; this.set = function (a, c) { var b = "", b = new Date; b.setTime(b.getTime() + 6048E5); b = "; expires=" + b.toGMTString(); document.cookie = a + "=" + c + b + "; path=/; " }; this.check = function () { var a = this.get(f); if (a) a = a.split(":"); else if (100 != e) "v" == h && (e = Math.random() >= e / 100 ? 0 : 100), a = [h, e, 0], this.set(f, a.join(":")); else return !0; var c = a[1]; if (100 == c) return !0; switch (a[0]) { case "v": return !1; case "r": return c = a[2] % Math.floor(100 / c), a[2]++ , this.set(f, a.join(":")), !c } return !0 }; this.go = function () { if (this.check()) { var a = document.createElement("script"); a.type = "text/javascript"; a.src = g + "&t=" + (new Date()).getTime(); document.body && document.body.appendChild(a) } }; this.start = function () { var a = this; window.addEventListener ? window.addEventListener("load", function () { a.go() }, !1) : window.attachEvent && window.attachEvent("onload", function () { a.go() }) } }; try { (new g(100, "r", "QSI_S_SI_7Pw8MDZymSjMCHP", "https://zndhrozt3joojg1rd-singusera0e7106b.siteintercept.qualtrics.com/WRSiteInterceptEngine/?Q_SIID=SI_7Pw8MDZymSjMCHP&Q_LOC=" + encodeURIComponent(window.location.href))).start() } catch (i) { } })(); </script> <div id="feedback"> <div class="feed-pos-relative"> <div class="formclass"> <div id="divButtons"> <p class="formPara feedback-heading">本日、当サイトをご利用いただいた目的を教えてください。(複数回答可)</p> <p class="formParanew">お急ぎの場合は 0120-975-400 または、<br /> 下のリンクをクリックして地域担当者へお電話ください。. <a class="atext feedbackTopClass" href="https://www.momentive.com/ja-jp/global-contact-numbers" target="_blank">地域のカスタマーサービスに電話する</a></p> <table> <tbody> <tr> <td><button class="mom-primary-btn" type="button" id="btnContactAnExpert">お問い合わせ</button></td> <td><button class="mom-primary-btn" type="button" id="btnFindAnSDS">SDS/RoHSを検索</button></td> </tr> <tr> <td><button class="mom-primary-btn" type="button" id="btnFindProductSample">特約店検索</button></td> <td><button class="mom-primary-btn" type="button" id="btnOrderAProduct">製品のご注文</button></td> </tr> <tr> <td><button class="mom-primary-btn" type="button" id="btnFindDistributor">特約店の検索</button></td> <td><button class="mom-primary-btn" type="button" id="btnFindProduct">製品の検索</button></td> </tr> <tr> <td><button class="mom-primary-btn" type="button" id="btnFindJobOppurtunities">求人</button></td> <td><button class="mom-primary-btn proceedFeedBack" type="button">Proceed to Feedback</button></td> </tr> </tbody> </table> <p class="formParanew"> <a class="atext feedbackBottomClass" href="https://www.momentive.com/ja-jp/privacy-policy" target="_blank">ここをクリックして当社のプライバシーポリシーを表示します。</a> </p> </div> <div id="divFindProducts"> <p class="formPara feedback-heading">本日、当サイトをご利用いただいた目的を教えてください。(複数回答可)</p> <p class="formParanew">お急ぎの場合は 0120-975-400 または、<br /> 下のリンクをクリックして地域担当者へお電話ください。. <a class="atext feedbackTopClass" href="https://www.momentive.com/ja-jp/global-contact-numbers" target="_blank">地域のカスタマーサービスに電話する</a></p> <table> <tbody> <tr class="row2"> <td class="text-center"></td> </tr> <tr> <td class="text-center"> <button type="button" class="mom-primary-btn" id="btnIndustry">Industries</button> <button type="button" class="mom-primary-btn" id="btnCategory">カテゴリ</button> <button type="button" class="mom-primary-btn" id="btnBrand">ブランド</button> </td> </tr> <tr class="row2"> <td class="text-center"></td> </tr> </tbody> </table> <p class="formParanew"> <a class="atext feedbackBottomClass" href="https://www.momentive.com/ja-jp/privacy-policy" target="_blank">ここをクリックして当社のプライバシーポリシーを表示します。</a> </p> </div> </div> <!-- <a href="#" class="pull_feedback" title="Click to leave feedback">Feedback</a> --> <span class="rotatebutton"> <button id="rotate" type="button" class="mom-primary-btn btn btn-lg pull_feedback rotateFeedBackButton"> ヘルプ </button> </span> </div> </div> <div id='SI_7Pw8MDZymSjMCHP'> <!--DO NOT REMOVE-CONTENTS PLACED HERE--> </div> <div id="sessionDiv"></div> <!--END SITE INTERCEPT--> <meta charset="utf-8"> <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"> <meta name="format-detection" content="telephone=no"> Momentive

記事

Thermal Hair Straightening

11月 11,2015

Supporting Claims About the Benefits of Silicones

With the help of functionalized silicones, hair care products can promote (1) better flat-iron straightening with less frizz and greater hair fiber alignment; (2) satisfactory permanent straightening at moderate flat iron temperatures; and therefore, (3) thermal hair straightening that is easier and safer for the consumer. Momentive scientists have devised measurement techniques that substantiate these outcomes. Learn here about the corroborated role of Silsoft AX-E, an alkyl-modified amino fluid, in improving thermal hair straightening.

Polyurethanex Conference

9月 08 日 -10 日、2020 年 | Moscow,Russia | 登録